27.03.2024

Uspeh u Digitalnom Marketingu: Učenici Srednje škole Mionica Osvojili Treće Mesto na Takmičenju Univerziteta Singidunum

Tri učenice četvrtog razreda iz Srednje škole Mionica, Đurđa Rakić, Anđela Stevanović i Ivana Milutinović, postigle su izuzetan uspeh na takmičenju Univerziteta Singidunum u rešavanju studije slučaja pod nazivom "Strategija Digitalnog Marketinga". U konkurenciji od 17 prijavljenih timova, njihov tim je zauzeo visoko treće mesto.

Studija slučaja bila je fokusirana na razvoj digitalne strategije za digitalni budilnik koji simulira izlazak i zalazak sunca. Tim učenika je kroz svoj rad pokazao izuzetno znanje, kreativnost i sposobnost analize, što im je omogućilo da se istaknu među konkurencijom i osvoje značajno priznanje.

Ovaj izvanredan rezultat je rezultat predanog rada učenika i njihove mentorke, Ivane Milovanović, koja je vodila tim kroz pripremu i izlaganje na takmičenju. Njihova sposobnost timskog rada, inovativnost i posvećenost projektnom zadatku su ključni faktori koji su doprineli ovom izvanrednom uspehu.

Ovaj uspeh u digitalnom marketingu nije samo ponos za učenike Srednje škole Mionica, već i primer izuzetnog talenta i potencijala mladih u oblasti informacionih tehnologija i marketinga. Čestitamo učenicima na sjajnom dostignuću i želimo im dalji uspeh u njihovim budućim projektima i takmičenjima.